ECOAIR DLC ECOWATT - malý radiální ventilátor, EC motor, nízká spotřeba, zpětná klapka, infračidlo, časový doběh

Ventilátory jsou vhodné pro velmi náročné interiéry, architektonická řešení. Vhodné pro trvalý chod s nízkým průtokem, zvýšení (boost) se provádí interním infračerveným čidlem pohybu, nastavitelný doběh 1–30 min. Přerušovaný chod zajišťuje automatické spuštění. Barevné varianty s použitím výměnných proužků - jsou součástí balení.


Skříň
Skříň je z ABS, barva bílá. Výtlak je směrem dozadu, průměr výtlačného hrdla je 99 mm. Montáž je na stěnu nebo do podhledu. Ventilátory obsahují v balení zpětnou klapku, kterou je možné použít pokud je ventilátor v přerušovaném chodu.

Oběžné kolo
Oběžné kolo je radiální s dopředu zahnutými lopatkami, nalisované na ose EC motoru.

Motor
Motor je EC s vysokou účinností a nízkou spotřebou. Je vybaven termopojistkou proti přetížení, max. teplota okolí je 40 ˚C. Krytí IP X4.

Svorkovnice
Svorkovnice je přístupná po demontáži čelní mřížky.

Regulace konstantního průtoku
Regulace otáček se provádí ve dvou režimech. Trvalý chod s nárazovým větráním po sepnutí externího spínače, hygrostatu nebo infračerveného čidla. Přerušovaný chod dle nastavených otáček ventilátoru po sepnutí externího spínače nebo dle podmínek hygrostatu, infračerveného čidla a doběhu. Otáčky pro trvalý chod se nastavují pomocí potenciometru na řídící elektronice ventilátoru po sejmutí čelní mřížky.

Montáž
Montáž ventilátoru se provádí na stěnu nebo do podhledu, v horizontální i vertikální poloze.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: ECOAIR_DLC

5150Kč vč. DPH