WSK-65-02 - plastová samočinná žaluzie - šedá

PODMÍNKY PROVOZU
Přetlaková samočinná žaluzie WSK se používá jako protikus k nástěnnému ventilátoru nebo jako zakončení kruhového, případně čtyřhranného vzduchotechnického kanálu. Při odstavení ventilátoru z provozu se tak zamezí zpětnému proudění vzduchu oproti ventilátoru, samovolnému proudění vzduchu kanálem, vniknutí deště, prachu a hmyzu.
Veškeré části žaluzie jsou vyrobeny z ekologicky nezávadného plastu odolného proti UV záření (barevná stálost). Lamely jsou volně otočné v otvorech ve svislých stranách rámu, pro větší pevnost žaluzie jsou rozděleny do dvou sekcí. Mají aerodynamicky tvarovaný profil, díky kterému žaluzie vykazují nízkou tlakovou ztrátu a hlučnost. Žaluzie jsou určeny pro teploty od -30 °C do +70 °C.
Výhodou žaluziových klapek typu WSK je jejich univerzálnost spočívající v zakrytí velkého rozsahu průměrů otvorů, možnost zakrytí nepřesných otvorů, jednoduchá montáž a vyloučení koroze materiálu.
Žaluzie je určena pro provoz ve venkovním i vnitřním prostředí, pro dopravu vzduchu bez hrubého mechanického znečištění, mastnot, výparů chemikálií atd.

INSTALACE
Ke stěně, případně pomocnému dřevěnému nebo ocelovému rámu se žaluzie připevňují čtyřmi vruty, které jsou součástí dodávky. Při osazování je třeba dbát na to, aby žaluzie nezasahovala vyztuženými rohy rámu do montážního otvoru a nezmenšovala tak jeho průtočnou plochu.

 

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: WSK-65-02

3751Kč vč. DPH
WSK-65-02 - plastová samočinná žaluzie - šedá