WSK-35-02 - plastová samočinná žaluzie - světle šedá

PODMÍNKY PROVOZU
Přetlaková samočinná žaluzie WSK se používá jeko protikus k nástěnnému ventilátoru nebo jako zakončení kruhového vzduchotechnického kanálu. Při odstavení ventilátoru z provozu se tak zamezí zpětnému proudění vzduchu proti ventilátoru, samovolnému proudění vzduchu kanálem, vniknutí deště, prachu a hmyzu.
Věškeré části žaluzie jsou vyrobeny z ekologicky nezávadného plastu odolného proti UV záření (barevná stálost). Žaluzie je určena pro teploty od -30°C do +70°C.
Lamely jsou volně otočné v otvorech ve svislých stranách rámu. Mají aerodynamicky tvarovaný profil, díky kterému žaluzie vykazují nízkou tlakovou ztrátu a hlučnost.
Výhodou žaluziových klapek typu WSK je jejich univerzálnost spočívající v zakrytí velkého rozsahu průměrů otvorů, možnost zakrytí nepřesných otvorů, jednoduchá montáž a vyloučení koroze materiálu.
Žaluzie je určena pro provoz ve venkovním i vnitřním prostředí, pro dopravu vzduchu bez hrubého mechanického znečistění, mastnot, výparů chemikálií atd.



INSTALACE
Ke stěně, případně k pomocnému dřevěnému nebo ocelovému rámu, se žaluzie připevňují čtyřmi vruty, které však nejsou součástí dodávky. Při osazování je třeba dbát na to, aby otvor v základové desce žaluzie nezasahoval do montážního otvoru a žaluzie tak nezmenšovala jeho průtočnou plochu.

 

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: WSK-35-02

1331Kč vč. DPH
WSK-35-02 - plastová samočinná žaluzie - světle šedá