TD 500/150-160 SILENT T - velmi tichý ventilátor do potrubí, časový doběh

Ventilátory typu TD SILENT jsou diagonální ventilátory, určené k montáži do kruhového potrubí. Jsou určeny k dopravě vzduchu bez mechanických částic, které by mohly způsobit abrazi nebo nevyváženost oběžného kola. Ventilátory nesmí být vystaveny přímému působení vlivu počasí. Ventilátory je třeba skladovat v krytém a suchém skladu. Ventilátory jsou vyráběny za nejpřísnější výrobní kontroly v systému ISO 9001. Jednootáčkové provedení s nastavitelným doběhem 1 až 30 minut.



Skříň
Skříň je vyrobena z kvalitního houževnatého plastu, skládá se z montážní konzole pro montáž na zeď nebo do stropu, patentovaného hlukového absorbéru a motoru. Konstrukce umožňuje snadnou demontáž motorové části, která je připevněna pomocí rychloupínacích spon. Připojovací hrdla s gumovým těsněním.

Oběžné kolo
Oběžné kolo je vyrobeno z houževnatého plastu.

Motor
Motor je asynchronní s kotvou nakrátko. Střídavé motory mají dvojí vinutí, což umožňuje provoz s dvojími otáčkami. Typ TD SILENT T s vestavěným doběhem má jedno vinutí a není možné ho regulovat. Motory jsou sériově vybaveny tepelnou pojistkou proti přehřátí, vinutí je v úpravě s ochranou proti vlhkosti s izolací třídy B. Kuličková ložiska mají tukovou náplň na dobu životnosti. Krytí IP 44.

Svorkovnice
Svorkovnice je umístěna na skříni ventilátoru a je otočná o 360° pro připojení kabelu z libovolného směru.

Montáž
Montáž ventilátoru je možná v každé poloze ventilátoru. Skříň nesmí přenášet mechanické namáhání z potrubních rozvodů. Je nutné použít pružné připojení k potrubí.

Informace

Ventilátor je nositelem ocenění ČESTNÉHO UZNÁNÍ GRAND PRIX veletrhu FOR ARCH 2010 v kategorii o nejlepší exponát.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: centrální sklad 2-3 dny
Kód: TD500/150-160SILENTT

9190Kč vč. DPH
TD 500/150-160 SILENT T - velmi tichý ventilátor do potrubí, časový doběh