KSP-125 - regulační klapka s plastovým ovládáním, 125mm

PODMÍNKY PROVOZU
Klapka je určena pro provoz v základním prostředí s okolní teplotou do 50 °C, pro dopravu čistého vzduchu bez prachu, mastnot, výparů chemikálií a dalších znečištění.
Kruhové škrtící klapky s ručním ovládáním KSP a KSK se používají převážně pro jednorázové zaregulování vzduchotechnických systémů. V uzavřené poloze zůstává po obvodu listu klapky přibližně 10 % volného průtočného průřezu.
Klapka je vyrobena z pozinkovaného ocelového plechu, osy jsou uloženy v polyamidových pouzdrech. Mezi hlavní výhody klapek KSK - KSP patří malá stavební délka, vysoká tuhost a těsnost spoje s potrubím (na obou koncích má klapka drážku pro umístění gumového těsnění tvaru T). Jmenovité průměry odpovídají rozměrům dle DIN24145, výrobní řada a hlavní rozměry jsou uvedeny v tabulkách.

PROVEDENÍ
KSP - škrtící klapka s plastovým ovládáním.List klapky je upevněn pouze na jedné straně. V požadované poloze je držen plastovým ozubením. Nastavenou polohu lze zafixovat vrutem ∅5 mm.
KSK - škrtící klapka s kovovým ovládáním. List klapky je uložen v plášti na dvou protilehlých čepech. V požadované poloze ho lze zajistit křídlovou maticí. Pokud chcete klapku ovládat servopohonem, stačí demontovat ovládací páku a na hřídel připevnit servopohon.
• Doporučené servopohony:
LM230 - servopohon BELIMO LM230 (230 V, 4 Nm, dvoupolohový pohon)

INSTALACE
Klapka se do potrubí osazuje zasunutím.

 

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: KSP-125

424Kč vč. DPH
KSP-125 - regulační klapka s plastovým ovládáním, 125mm