ECOLINE AHT 100 - automatická žaluzie, kuličková ložiska, časový doběh, hygrostat

Ventilátor pro kratší vzduchotechnické potrubí s nízkou tlakovou ztrátou, případně k odsávání přímo přes zeď. Provedení s elektricky ovládanou žaluzií na předním krytu, kuličkovými ložisky, časovým doběhem 3–25 min a hygrostatem (nastavitelné rozmezí 40–80%).



POUŽITÍ
Tento typ ventilátorů je vzhledem ke svým parametrům předurčen k použití pro kratší vzduchotechnické potrubí s nízkou tlakovou ztrátou, případně k odsávání přímo přes zeď. Nedoporučuje se přímá montáž do podhledů a konstrukcí, které mohou rezonovat.

OBĚŽNÉ KOLO
Oběžné kolo je axiální. Je vyrobeno z nárazuvzdorného plastu bílé barvy.

MOTOR
AC motor s kotvou nakrátko. Je vybaven kuličkovými ložisky s tukovou náplní na celou dobu životnosti a tepelnou pojistkou proti přetížení, Napájení 230 V/50 Hz. Krytí IPX4. Pracovní teplota maximálně +40 °C.

SMĚR PRŮTOKU
Směr průtoku je od přední sací mřížky k zadnímu výfukovému hrdlu. (Na obrázku výše označeno šipkou.)

ELEKTRICKÁ SVORKOVNICE

Připojovací svorkovnice je umístěna pod přední sací mřížkou ventilátoru a lze ji jednoduchou demontáží pojistného šroubu zpřístupnit.

INSTALACE

Snadná a rychlá instalace v horizontální nebo vertikální poloze. Zadní strana ventilátoru je připravena pro přímou montáž do zdi nebo stropu pomocí 4 šroubů, které jsou dodávány spolu s hmoždinkami standardně ke všem ventilátorům.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: na obj. 2-3 týdny
Kód: 2MU6008

2340Kč vč. DPH