EBB 175 S DESIGN - radiální ventilátor, zpětná klapka

Základní provedení s jednorychlostním motorem, který je možno regulovat transformátorovými nebo elektronickými regulátory otáček pro snižování napětí.



Skříň
Skříň je z nárazuvzdorného plastu, barva je bílá. Skříň je určena k montáži na stěnu nebo strop. Ve výtlaku ventilátoru je zpětná klapka. Po sejmutí čelního panelu dojde automaticky k odpojení napájení.

Oběžné kolo
Oběžné kolo je radiální s dopředu zahnutými lopatkami a je staticky a dynamicky vyvážené.

Motor
Motor je jedno- nebo dvouotáčkový asynchronní s rozběhovým kondenzátorem. Motor má tepelnou ochranu proti přehřátí. Max. provozní teplota okolí je 40 ˚C. Provedení s dvojitou izolací, třída ochrany II, krytí IP 44.

Svorkovnice
Svorkovnice je přístupná po sejmutí čelní mřížky a víka svorkovnice, připojení pod omítkou nebo kabelem na omítce. Svorkovnice obsahuje odlehčovací sponu proti vytržení kabelu.

Regulace otáček
Regulace otáček u typu S pomocí plynulého regulátoru REB nebo přepínače otáček REGUL 2, případně COM 2. U typu T přepíná rychlosti automaticky zabudovaný časový spínač.

Hluk

Hluk emitovaný ventilátorem je měřen ve vzdálenosti 1,5 m.

Montáž

Montáž se provádí na stěnu pomocí papírové montážní šablony, která je součástí dodávky. V dodávce jsou i hmoždinky a šrouby. Po sejmutí čelní mřížky dojde automaticky k vypnutí ventilátoru vestavěným bezpečnostním spínačem. Při montáži doporučujeme pružné podložky pod montážní body ventilátoru pro snížení přenosu hluku stavební konstrukcí.
 

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: EBB175S

5450Kč vč. DPH
EBB 175 S DESIGN - radiální ventilátor, zpětná klapka