TDM 200 - ventilátor do potrubí 120mm

Ventilátory typu TDM jsou axiální ventilátory použitelné k montáži do kruhového potrubí. Jsou vhodné pro velmi krátké vzduchovody s malou tlakovou ztrátou. Jsou určeny k dopravě vzduchu bez mechanických částic, které by mohly způsobit abrazi nebo nevyváženost oběžného kola. Ventilátory jsou určeny pro prostory bez nebezpečí výbuchu. Ventilátory lze použít pro větrání v bytové výstavbě, pro chlazení přístrojů, ve spojení s hygrostatem nebo s hygrostatem kombinovaným s termostatem pro odvětrání vlhkých prostor.


Skříň
Skříň je z kvalitního nárazuvzdorného plastu, barva je bílá. Skříň je určena k zasunutí do potrubí. Pro zvýšení tlaku obsahuje skříň rozváděcí kolo s optimalizovaným tvarem lopatek.

Oběžné kolo
Oběžné kolo je axiální z kvalitního nárazuvzdorného plastu. Na hřídeli je zajištěno ocelovou pružinou.

Motor
Motor je asynchronní s kotvou nakrátko a stíněným pólem. Je určen pro trvalý provoz. Maximální provozní teplota okolí je 40˚C. Motor má kluzná ložiska. Provedení s dvojitou izolací. Vinutí je chráněno proti stékajícímu kondenzátu krytem. Ochrana proti přetížení impedancí. Krytí IPX4.

Svorkovnice
Svorkovnice je přístupná po odšroubování čelního víka na motoru s kabelovou průchodkou. Svorkovnice má odlehčovací kabelovou sponu.

Regulace otáček
Regulace otáček se provádí změnou napětí speciálními regulátory.

Hluk
Hluk emitovaný ventilátorem je měřen ve vzdálenosti 1,5 m v ose ventilátoru na straně sání.

Montáž
Montáž horizontálně i vertikálně, s ohledem na životnost ložisek přednostně s osou motoru v horizontální poloze.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: TDM200

1390Kč vč. DPH
TDM 200 - ventilátor do potrubí 120mm