ROZ-ZB-2O - vyústka do stěny s boxem pro odvod vzduchu, až pro dvě napojení flexi hadice

Sada představuje ideální řešení pro místnosti s předstěnami (např. ze SDK) nebo tam, kde lze snadno vytvořit otvor pro vzduchovod, ale kde již není dostatek prostoru k ohybu hadice, který je potřebný k napojení na distribuční element. Vhodná instalace je v místnostech, jako jsou koupelny nebo kuchyně. Na hrdla kovového boxu s průměrem 61 mm se nasune jedna nebo dvě flexi hadice (dle požadavku na distribuci vzduchu). Díky kónickému tvaru hrdel, je spojení s flexi hadicí velmi snadné a přitom těsné. Hrdlo s průměrem 127 mm lícuje se stěnou. Do tohoto otvoru se vloží vyústka do zdi (ROZ-ZB-2O). Box se přišroubuje ke stěně pomocí třech šroubů a hmoždinek (nejsou součástí balení).
Zadní část distribučního elementu se zasune do hrdla boxu a dvěma šrouby se připevní k předstěně. Přední kryt je z důvodu instalace a údržby snadno odnímatelný.



Materiál
Vyústka je vyrobená z ocelového plechu s epoxypolyesterovým nátěrem bílé barvy (RAL 9010).
Plenum box je vyrobený z pozinkovaného plechu.

Balení obsahuje

Box do zdi, vyústku do zdi bílé barvy (RAL9010) s jedním hrdlem 125 mm (velké otvory v dolní části), upevňovací spony se zámkem 2x75 mm, záslepku na hrdlo boxu (75 mm)

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: ROZ-ZB-2O

2250Kč vč. DPH
ROZ-ZB-2O - vyústka do stěny s boxem pro odvod vzduchu, až pro dvě napojení flexi hadice