RM 150 NK - radiální kovový ventilátor do potrubí

Ventilátory jsou určeny k odvětrání rodinných domů, sociálních zařízení, kanceláří a provozoven. Výhodně lze při instalaci do podhledu použít flexohadice, tvarovky, rozváděcí skříně a talířové ventily. Ventilátory lze použít ve spojení s hygrostatem nebo s hygrostatem kombinovaným s termostatem pro odvětrání vlhkých prostor.

Provedení bez montážní konzole.

 

Skříň
Skříň je vylisována z ocelového pozinkovaného plechu. Velikosti 355 a 400 jsou vyrobeny z ocelového plechu opatřeného černým polyesterovým lakem. Provedení RM N je standardně s montážní konzolou, RM NK je bez konzoly (konzola je dostupná jako samostatné příslušenství).

Oběžné kolo
Oběžné kolo je radiální s dozadu zahnutými lopatkami. Oběžné kolo je nalisované na vnější rotor motoru a je plastové (velikosti 100-250), z ocelového plechu (velikost 315) nebo hliníkové (velikosti 355 a 400).

Motor
Motor je asynchronní. Tepelná pojistka je umístěna ve vinutí motoru. Ložiska jsou kuličková. Třída izolace B, krytí IP44 (velikosti 100 až 160), třída izolace F, krytí IP44 (velikosti 200 až 315), třída izolace F, krytí IP54 (velikosti 355 a 400).

Svorkovnice
Svorkovnice je z černého plastu, je volně na přívodním kabelu od motoru a je ji možno samořeznými šrouby přišroubovat na dobře přístupné místo na skříni. Délka kabelu cca 0,5 m. U velikostí RM 355 N a 400 N a u typu NK je svorkovnice na skříni ventilátoru.

Regulace otáček
Regulace otáček se provádí elektronickými nebo transformátorovými regulátory.

Montáž
Montáž ventilátoru v každé poloze osy motoru. Skříň nesmí přenášet mechanické namáhání z potrubních rozvodů. Je nutné použít pružné připojení k potrubí.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: RM150NK

4450Kč vč. DPH
RM 150 NK - radiální kovový ventilátor do potrubí