CLASSIC-P-01-200

230V, IP42, ventilátor do potrubí

PODMÍNKY PROVOZU
Ventilátor je určen pro provoz ve vnitřním základním prostředí s okolní teplotou od -30°C do +40°C, pro dopravu čistého vzduchu bez prachu, mastnot, výparů chemikálií a dalších znečištění. Dále je nutné zajistit, aby ventilátor nenamrzal, nestékal do něj a neusazoval se v něm kondenzát vody z potrubí. Elektrické krytí ventilátoru je IP42.

Ventilátory CLASSIC-P

SKŘÍŇ
Plášť ventilátoru je vyroben z pozinkovaného plechu.

OBĚŽNÉ KOLO
Oběžné kolo je vyrobeno z hliníkového plechu bez povrchové úpravy.

MOTOR
Jednofázový asynchronní motor s kotvou nakrátko se stíněným pólem. Ochrana proti přehřátí pomocí vestavěného bimetalového automatického termokontaktu, výrobce doporučuje též dodatečnou instalaci impedanční ochrany. Rotor je osazen v samomazných kluzných ložiscích. Připojení kabelem 3 x 0,75 mm2 délky 0,5 m, který je vyveden kabelovou průchodkou z boku ventilátoru. Stupeň ochrany IP42, třída izolace B, jištění proti zkratu třída 1.

SMĚR PRŮTOKU
Směr průtoku je od nosníku motoru k oběžnému kolu. (Na obrázku výše označeno šipkou.)

ELEKTRICKÁ SVORKOVNICE
Elektrická připojovací skříňka obsahuje svorkovnici a dvě kabelové průchodky, je samostatně  vložena do krabice balení ventilátoru. Stupeň ochrany IP54. Rozměry 80 x 80 x 40 mm.

HLUK
Hlukové parametry jsou měřeny dle ČSN 12 3062 na měřícím potrubí ∅ 400 mm při maximálních otáčkách antivibračně uloženého ventilátoru. Hodnoty hladin akustického výkonu jsou přibližně shodné na sání i na výtlaku.

REGULACE OTÁČEK
Regulace otáček se provádí snižováním napájecího napětí elektronickými nebo transformátorovými regulátory otáček (viz příslušenství). Při použití elektronického regulátoru otáček (např. VRS) může dojít v oblasti nízkých otáček ke vzniku parazitního hluku.

Ventilátory CLASSIC-P

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: CLC-P-01-200

2490Kč vč. DPH
CLASSIC-P-01-200