OZEO-E ECOWATT RF - radiální ventilátor, dálkové ovládání

Ventilátory jsou určeny jako centrální odvětrání pro rodinné domky, sociální zařízení, kanceláře a menší provozovny. Výhodně lze při instalaci do podhledu použít flexohadice a talířové ventily. Ventilátory lze použít ve spojení s hygrostatem HYG 2 nebo s hygrostatem kombinovaným s termostatem pro odvětrání vlhkých prostor.



Skříň

Skříň je vyrobena z plastu, barva je bílá. Na skříni jsou 4 sací hrdla Ø 125 mm a jedno výtlačné Ø 125 mm, 3 sací hrdla jsou standardně opatřena záslepkami. Hrdla mohou být natáčena o 90°. Výtlačné hrdlo může využít 360° polohu. Základnu s motorem lze snadno vyjmout pro účely čištění a revizí.

Oběžné kolo

Oběžné kolo je radiální, s dozadu zahnutými lopatkami a je staticky a dynamicky vyváženo.

Motor

OZEO-E má asynchronní motor s vnějším rotorem a má kuličková ložiska. OZEO-E ECOWATT má stejnosměrný motor s vysokou účinností a nízkou spotřebou. Provozní teplota okolí je od -20˚C do +45˚C. Izolace třídy I, krytí IP X2.

El. připojení
Ze skříně vychází průchodkou 5-ti žílový kabel, svorkovnice není součástí dodávky. Napájecí napětí 230V, 50Hz.

Regulace otáček
Ventilátory jsou standardně 3-rychlostní. Pro přepnutí je třeba použít 3-polohový přepínač INTER 3P pro ventilátory OZEO-E a OZEO-E ECOWATT. Dálkový bezdrátový ovladač RF pouze pro OZEO-E ECOWATT RF (je součástí dodávky).



Hluk

Hluk emitovaný ventilátorem je měřen ve vzdálenosti 1,5 metru v ose ventilátoru na straně sání.

Montáž

Montáž se provádí 4-mi šrouby na stěnu, strop a podlahu. Nevyužitá sací hrdla se musí opatřit záslepkami, které jsou součástí dodávky. Na sací a výtlačné hrdlo musí být připojeno potrubí min. délky 0,9 m.

 

Flexibilita umístění hrdel

Možnosti montáže ventilátoru

Příklad použití ventilátoru

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: na obj. 2-3 týdny
Kód: OZEO-E ECORF

16950Kč vč. DPH
OZEO-E ECOWATT RF - radiální ventilátor, dálkové ovládání