Fresh INTELLIVENT bílý - axiální ventilátor nové generace, všechny funkce v jednom

Vyjímečně tichý a kompaktní ventilátor s mikroprocesorem. Určený k odvětrávání koupelen, toalet, šaten apod.

Přednosti ventilátoru Fresh Intellivent:

  • velmi nízká spotřeba 5W
  • možnost nastavení otáček
  • nejtišší ventilátor na trhu
  • velmi tichá a extrémně odolná kuličková ložiska
  • velmi vysoká životnost ventilátoru - 60 000 hodin
  • inteligentní řízení vlhkosti - hygrostat
  • funkce provětrávání
  • inteligentní časovač
  • tahový spínač součástí balení
  • průměr 100mm i 125mm
  • konstruováno i pro nepřetržitý provoz

Představitel nové generace odtahových ventilátorů se může pochlubit mnoha inovovanými funkcemi, které zpříjemňují a usnadňují uživatelům jeho obsluhu. Jednoduše nastavíte Vaše požadavky a ventilátor bude zabezpečovat Vaše přání.

Životnost ventilátoru
Vestavěný speciální adaptér, který umožňuje pracovat motoru s nízkým napětím, prodlužuje jeho životnost na přibližně 60 000 provozních hodin. V průměru je to 3 - 5x více v porovnání se stávajícími typy koupelnových ventilátorů. Dalším progresivním prvkem jsou velmi tichá a extrémně odolná ložiska. Ventilátor můžete nechat v provozu nepřetržitě po dobu jednoho roku, aniž by vzniklo riziko poruchy.

Velmi tichý provoz
Ventilátor je prakticky pri provozu neslyšitelný. Hladina hluku dosahuje pri bežném provozu hodnoty 22 dB. To znamená, že neruší ani obyvatele, kterí mají ložnici hned vedle koupelny.

Energeticky úsporný výrobek
Maximální příkon ventilátoru je pouhých 5 W. Tím se výrobek řadí jednoznačne k nejúspornejším na trhu. V případě potřeby je možnost připojit ventilátor na solární články s napájením 12 V.

Inteligentní řízení vlhkosti
Již nemusíte složite nastavovat maximální hodnotu vlhkosti v závislosti na ročním období. Inteligentní řídicí systém si sám vyhodnotí hladinu relativní vlhkosti v prostoru a tomu přizpusobí provozní režim tak, aby byl zajišten stále čistý vzduch, tedy bez rizika vzniku plísní.

Provětrávací funkce
Fresh Intellivent má zabudovanou funkci provětrávání - to znamená, že pokud nebyl ventilátor po dobu 16 hodin sepnutý, provětrávací funkce sepne ventilátor na 60 minut, aby došlo k výměně vzduchu v místnosti, kde je ventilátor zabudovaný. Již nemusíte mít starosti nebo obavy ze zatuchlého a "těžkého" vzduchu, který je typický pro nevětrané prostory.

Nastavitelné otáčky ventilátoru
Na základe rozměru místnosti a potřeby množství odtahovaného vzduchu si na přehledném displeji jednoduše zvolíte správné otáčky ventilátoru, které budou přesně odpovídat Vašim potřebám.

Konstrukce pro nepřetržitý provoz
Speciální konstrukce ventilátoru umožňuje jeho nepřetržitý provoz, aniž by došlo ke změnám jeho užitných vlastností, po celou dobu životnosti.


Přehledný displej

Velmi intuitivní ovládání nabízí uživateli řídicí panel. Díky němu můžete nastavovat nejen rychlost otáček ventilátoru, ale i čas doběhu ventilátoru. Pokud opustíte místnost, můžete nastavit automatický režim, který hlídá nadměrnou vlhkost v místnosti a sám ovládá běh ventilátoru. Prostřednictvím tří barevných diod dostáváte informace o provozním stavu ventilátoru.

 

 

 

 

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: F197276

3750Kč vč. DPH
Fresh INTELLIVENT bílý - axiální ventilátor nové generace, všechny funkce v jednom