ELIX 2 SPEED 100 - 2-rychlostní, kuličková ložiska, zpětná klapka

Ventilátor pro delší vzduchotechnické potrubí se střední tlakovou ztrátou pro snadnou a rychlou instalaci v horizontální nebo vertikální poloze. Ventilátor je vybaven antivibrační montážní podložkou, kuličkovými ložisky a zpětnou klapkou. 2 rychlostní provedení pro nepřetržitý provoz (24 hodin při minimálních otáčkách).



POUŽITÍ
Tento typ ventilátorů je vzhledem ke svým parametrům předurčen k použití pro středně dlouhé vzduchotechnické potrubí s vyšší tlakovou ztrátou. Nedoporučuje se přímá montáž do podhledů a konstrukcí, které mohou rezonovat.

OBĚŽNÉ KOLO
Oběžné kolo je axiální. Je vyrobeno z nárazuvzdorného plastu bílé barvy.

MOTOR
AC motor s kotvou nakrátko. Je vybaven kuličkovými ložisky s tukovou náplní na celou dobu životnosti a tepelnou pojistkou proti přetížení. Napájení 230 V/50 Hz. Krytí IPX4. Pracovní teplota maximálně +40°C.

SMĚR PRŮTOKU
Směr průtoku je od přední sací mřížky k zadnímuvýfukovému hrdlu. (Na obrázku výše označeno šipkou).

ELEKTRICKÁ SVORKOVNICE
Připojovací svorkovnice je umístěna pod přední sací mřížkou ventilátoru a lze ji jednoduchou demontáží pojistného šroubu zpřístupnit.

INSTALACE
Snadná a rychlá instalace v horizontální nebo vertikální poloze. Při instalaci do stropu doporučujeme z ventilátoru odstranit zpětnou klapku. Zadní strana ventilátoru je připravena pro přímou montáždo zdi nebo stropu pomocí 4 šroubů, které jsou dodávány spolu s hmoždinkami standardně ke všem ventilátorům.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: 2EV1003

2550Kč vč. DPH
ELIX 2 SPEED 100 - 2-rychlostní, kuličková ložiska, zpětná klapka