DECOR 100 CZ 12V - kuličková ložiska, zpětná klapka

Ventilátory jsou vhodné pro krátké vzduchovody s velmi nízkou tlakovou ztrátou nebo k odvětrání přímo přes stěnu. Variantu R je možné spouštět tlačítkem. Ventilátor je vybaven zpětnou klapkou a kuličkovými ložisky.



Skříň
je z nárazuvzdorného plastu, barva je bílá. Skříň je určena k montáži na stěnu. Ventilátory obsahují zpětnou klapku, jejíž řešení je patentováno. Patentove chránená zpetná klapka s velmi nízkou tlakovou ztrátou umožnuje bezproblémovou montáž i ve vertikální poloze.

Oběžné kolo
je axiální, vyrobené z nárazuvzdorného plastu. Obežná kola ventilátoru jsou vybavena ocelovou pružinou zajištující obežné kolo proti sklouznutí z hrídele motoru pri tepelném pretížení motoru. Motor je asynchronní s kotvou nakrátko a stíněným pólem. Motor je vybaven ochranou proti přetížení. Maximální provozní teplota okolí je 40˚C. Motor má kuličková ložiska s tukovou náplní na dobu životnosti. Krytí IP57.

Svorkovnice

je přístupná po sejmutí čelní mřížky ventilátoru. Připojení je kabelem pod omítkou.

Hluk
emitovaný ventilátorem je měřen ve vzdálenosti 1,5 m v ose ventilátoru na straně sání.

Montáž

bez omezení horizontálně i vertikálně. Upevnění čtyřmi šrouby pod mřížkou ventilátoru. Šrouby a hmoždinky jsou součástí balení.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: centrální sklad 2-3 dny
Kód: DECOR100CZ12V

1990Kč vč. DPH
DECOR 100 CZ 12V - kuličková ložiska, zpětná klapka